30 napos kézállás kihívás!

Tanuld meg a kézállást a saját otthonodban te is!🤸🏡😍 

Részletek a programról:

A kézállás alapjait, legfontosabb összetevőit lépésről lépésre✅

Különböző rávezető, mobilizaló, erősítő gyakorlatokat✅

Legyőzheted az eséstől való félelmed✅

Megtanulhatsz fejenállni is✅ 

A kihívás alatt nem csupán egy szuper, új készséget sajátíthatsz el, de legyőzheted a saját félelmeidet és megmutathatod magadnak, hogy igenis képes vagy erre te is.

Néha érdemes egy picit kilépni a komfortzónánkból, amire ez az egy hónapos kihívás is nagyszerű lehetőséget ad, nem számít a nemed, korod, amennyiben késztetést érzel magadban, itt a helyed neked is. 

Persze nem garantált, hogy ennyi idő alatt mindenki stabilan fog kézenállni, viszont az biztos, hogy rengeteget fogsz fejlődni, elsajátítod a fejenállást miközben legyőzöd a saját félelmeid és mivel mindenki más szinten van, máshová is fog eljutni a hónap végére.  Valakinek a fal melletti kézállás is már egy igazi csoda lesz, másnak, pedig akár a szabad kézallás is lehet a cél.

A kihívás alatt egy privát csoportban, közösségben, folyamatosan, heti szinten fogjátok kapni a videóanyagot, ti pedig elküldhetitek a csoportba, hogy éppen hol tartotok, miket tapasztaltatok meg, én pedig folyamatosan segítelek, támogatlak bennetek.💯

Amennyiben készen állsz a kihívásra, egy picit kizökkennél a megszokott rutinból és valami újdonságra vágysz, akkor itt a helyed neked is! 

A program ára: 5990 Ft