A légzés ereje - online workshop

Ismerd meg a légzés elfeledett, ősi erejét és szerezd vissza a légzésed feletti uralmat Te is!👃🌀 

Az online workshopon részletesen megismerkedhetsz azzal, hogy milyen területei vannak a légzésnek, megérted, hogy hogyan is kell helyesen lélegezni, valamint elsajátíthasz olyan különböző légzéstechnikákat, amikkel például;

Csökkentheted a fáradtságot ✅

Javíthatod az általános egészségügyi állapotod✅

Stresszmentesebbé teheted a hétköznapjaidat✅

Javíthatod az alvásminőséged és a sportteljesítményed✅

Csökkentheted a szorongásod✅ 

A workshop anyaga összesen körülbelül 2, - 2,5 órás lesz, ami alatt olyan elméleti és gyakorlati ismeretekre teszel szert, amiket a jövőben bármikor elővehetsz és hasznosíthatsz az élet különböző területein.

Az első napon megismerkedhetsz a légzés alapjaival, majd 6-napon keresztül 6 különböző légzéstechnikát fogok bemutatni.

A légzéstechnikák megismerése után, a privát csoportban még egy jógaórán is résztvehetsz, amiben kifejezetten nagy hangsúlyt fog kapni a mozgás és a légzés kapcsolata, összehangolása.

 Végül, pedig egy dokumentum segédanyagot is kapni fogsz, ami a workshopon elhangzottakat vázlatosan tartalmazza, így könnyedén fel fogod tudni eleveníteni a tanultakat és alkalmazni, amikor éppen szükséged lesz rá, tehát arra sem lesz szükséged, hogy jegyzetelj a videók nézése alatt. A workshop teljes videóanyagát korlátlan ideig vissza fogod tudni nézni, a privát csoportban lesz kérdezési lehetőség, valamint egy átfogó videóanyaghoz fogsz hozzájutni.


Kezdés; Március 25.-e, szombat, 15-óra

A workshop ára 3990  Ft.

Várlak Téged is szeretettel!