A növényi konyha rejtelmei minikurzus

Mihez, milyen lisztet használj, milyen növényi alapanyagokkal tudod egészségesen helyettesíteni a különböző állati származékokat, milyen konyhai eszközökre van mindenképpen szükséged, hogyan csökkentheted az ételek kalóriasűrűségét, javíthatod a tápértéküket, vagy éppen növelheted a fehérjetartalmukat?😱 

Az eddigi egyik talán legkomplexebb 15 napos minikurzusomat indítom el, amiben az évek alatt összegyűjtött tudásomból, tapasztalataimból egy hatalmas szeletet adok át nektek, amivel rengeteg időt, pénzt és energiát spórolhattok.🌱💯

Részletesen át fogjuk beszélni;

 A különböző alapanyag típusokat✅

Kapni fogsz egy bevásárlólistát, ami a legfontosabb alapanyagokat, összetevőket tartalmazza✅

A növényi alapú konyha legfontosabb konyhai eszközeit, valamint hogy milyen eszközt mivel tudsz helyettesíteni✅

Megismerkedhetsz a legegészségesebb édesítési módszerekkel✅

Elsajátíthatod a növényi konyha összes olyan fortélyát, aminek a megismeréséhez sokszor akár hosszú évek szükségesek✅

Megtanulhatod hogyan készíthetsz magadnak alacsony kalóriatartalmú nasikat✅

Házi kencék, krémek, pástétomok, felvágottak készítése✅

Számos receptet, a sós ételektől kezdve, a különböző kenyérsütési módszereken át egészen a házi, hagyományos ízvilágot hozó teljes értékű édességekig, amiknek az elkészítését lépésről-lépésre videóban is bemutatom, hogy tökéletesen megértsd, mi hogyan működik, mit hogyan kell készíteni✅

Megtanítalak arra hogyan növelheted az ételek fehérjetartalmát, csökkentheted a kalóriatartalmát és javíthatod a tápértékét✅

A program végén, pedig egy letölthető, akár ki is nyomtatható receptes füzetet fogsz kapni, ami sok-sok egészséges, alacsony kalóriatartalmú, könnyedén elkészíthető receptet fogsz kapni✅

A kurzus anyaga korlátlan ideig visszanézhető marad✅