Kelkáposzta chips

2022.04.18

Kèszítettetek már kelkáposzta chipset?Ha szeretnètek valami egyszerű, egèszsèges, pènztárcabarát ès alacsony kalóriatartalmú nasit kèszíteni, vagy èppen hajlamosak vagytok a nassolásra, akkor ez egy kiváló alternatíva lehet, valamint az sem utolsó szempont, hogy olyan fontos ásványi anyagokat tartalmaz többek között, mint a kalcium, magnèzium, vas, valamint A, B-1, B-2, C, ès E vitamin is található benne. A megmosott, leveleire szedett kelkáposztát vágjuk kisebb darabokra, majd fűszerezzük, vagy forgassuk meg általunk kèszített szószban. Jelen esetben nálam a szósz kaliforniai paprika, lilahagyma fokhagyma ès egy csipet só összeturmixolásából kèszült. Előmelegített sütöben, közepes hőfokon kb. 20 percig sütjük többszöri átfordítás mellett, a lènyeg, hogy ropogós legyen, viszont vigyázni kell nehogy megègjen. Jó ètvágyat hozzá!