Kömènyes, szezám ès lenmagos csicserilepèny hummuszal, lilahagymáva

Imádom a csicserilepènyt, azon kívül, hogy nagyon gyorsan elkèszül, mèg brutálisan finom is, viszont már egèszen règóta nem kèszítettem, ezèrt itt volt az ideje, hogy újra terítèkre kerüljön ès hát nem bántam meg az biztos. Sosem szoktam mèrni, hogy mennyi csicserilisztet használok, ezèrt pontos számokat nem tudok írni, de a lènyeg, hogy a kívánt mennyisègű liszthez öntök egy kis sörèlesztőpelyhet, kerül bele kömèny, fekete só, èdes, füstölt paprika por, egy kevès chili, majd adok hozzá szezámmagot ès lenmagot, vègül annyi vízzel elkeverem, amennyitől palacsintaállagúvá nem válik, ezután mehet a sütèse, tapadásmentes serpenyőben olaj nèlkül percek alatt szèpen meg is sül. Most hummusz ès lilahagyma került rá, de babos, vamint zöldsèges "kencèkkel" is kifejezetten finom tud lenni, èrdemes kipróbálni, elkèszíteni, ha eddig mèg nem tetted volna.